Top Websites

Op zoek naar bruikbare informatie op het gebied van ICT, zal je op het internet nogal wat sites tegenkomen die je nogal met veel informatie zullen bestoken. Zoveel zelfs, dat je op een gegeven moment zelf de weg kwijt zal raken. Om dit te voorkomen zijn er onderstaand wat top websites aangegeven en geven die alle benodigde informatie duidelijk weer:

  1. www.pcworld.com: weliswaar Engelstalig, maar zijn alle onderwerpen op een eenvoudige wijze omschreven. Hier vindt je nu van alles op computergebied, van tips over het sneller maken van jouw computer, tot aan het laatste nieuws op softwaregebied. Ook vindt je er veel bruikbare informatie over smartphones.
  2. www.seniorennet.be: binnen onze samenleving blijft ook deze groep niet achter bij de ontwikkelingen op computergebied. Deze website heeft een gerichte aanpak die succes garandeert en is er bovendien een groot aantal onderwerpen, van problemen met de hardware tot aan het maken van een website. Alles onder één dak en is de informatie natuurlijk niet alleen voor senioren bestemd, maar gewoon een ieder die daar de behoefte aan heeft.
  3. www.pc-tips.info: ook deze website zit boordevol informatie die zelfs door beginners op computergebied eenvoudig op te volgen zijn. Alles wordt er stapsgewijs uitgelegd en kunnen de adviezen door een ieder opgevolgt worden.
  4. www.xgn.nl: computers zijn ook onmisbaar voor gamers en moet zo een machine wel voldoen aan strikte eisen. Zo een game spelen eist namelijk wel veel van de computer en vindt je op deze website allerlei handige tips die van te pas zullen komen bij het samenstellen van jouw eigen game-pc. Dat garandeert jou ervan dat de computer niet alleen snel genoeg zal zijn voor elke game, maar kom je ook financieel voordeliger uit.
  5. www.personalcomputercare.nl : het mag met alle informatie welke er beschikbaar is op het internet, niet mis gaan bij de aankoop van een computer. Ook op deze website vindt je ook het antwoord op een aantal vragen die het vaakst gesteld worden op computergebied.  Handig, vooral voor zij die snel op zoek zijn naar een antwoordt op een specifieke vraag.
  6. www.computeridee.nl : ook hier staat het er boordevol bruikbare informatie waar je als leek op computergebied ook veel aan zal hebben. Het is namelijk belangrijk om de alle informatie goed te kunnen begrijpen. Het gebruik van al te veel technische termen werkt remmend op het aantal personen die in staat zullen zijn er wat aan te hebben.

Met alle bovenstaande top websites, zal de computerwereld niet veel meer geheimen voor jou hebben en kan je dus lekker zelf aan de slag. Belangrijk daarbij is het wel om te kijken wat van toepassing is op jouw behoeftes en schakel je bij twijfels toch liever de hulp in van een expert.